Om du vill ha ett golv med unik färg och form

Så är det bästa valet ett plastgolv. Plastgolv finns i otroligt många färger, former och mönster. Vill man utmana och ha ett unikt golv kan man alltså slänga ut den gamla parketten (eller kanske lägga ett plastgolv över om man ångrar sig). Plastgolv är enkla att lägga på egen hand och det är också relativt billiga att köpa. Vilket gör att man slipper kostnaden för att anlita snickare.

Minimalt underhåll och mycket slitstarkt

Har du hört om någon som bonar sitt plastgolv? Jag tror inte det. Plastgolv kräver inget underhåll, förutom kanske en tvätt då och då. Plastgolvet är det enklaste golvet att sköta om eftersom det inte behöver skötas om. Alla trägolv när man renovera badrum göteborg och behöver någon typ av skötsel. Den största nackdelen med plastgolv när du renovera badrum göteborg och det är att de inte miljövänliga. Det har dock börjat komma en del miljövänliga plastgolv på senare år.

Välj rätt kvalitet för rummet

Plastgolven varierar inte bara i utseende utan även i kvalitet, det finns plastgolv som är anpassade för våtrum och för icke våtrum. Det är oftast enklare att lägga en golvmatta om man kan mäta någorlunda. I vissa rum är det enklare att lägga golvplattor, det är ofta om rummet har ojämn form. Blir det lite fel någonstans medans du renovera badrum göteborg så kan man ofta skära till det sista. Det är bättre om man, när man gör badrum göteborg med snickare göteborg så skär golvet lite för stort från början och sedan för skära ner det. Annars får man använda skarvbitar och det blir sällan lika snyggt. En snickare göteborg kan lägga ett plastgolv på några timmar, så är man inte händig kan man alltid anlita en snickare.

När man skall välja

Bör man ha i åtanke vad som blir enklast att lägga, plattor eller mattor? Vilken kvalitet man behöver, är det ett våtrum, sovrum eller kök man skall lägga i? Vilken färg och utformning vill man ha, hur vill man att golvet skall kännas för snickare göteborg? Kommer man kunna lägga golvet själv eller behöver man hjälp från en vän som är snickare? När det kommer till kritan uppfyller de flesta plastgolv samma funktion och det som skiljer dem åt är dess utseende, så välj ett golv du tycker om!